Rijlessen in Nijmegen en omgeving

Rijschool 024drive biedt een op maat gemaakt leerproces voor iedere cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en de rij-instructeur. Wij vinden het belangrijk dat er gekeken wordt naar jouw situatie en dat alles hier op wordt afgestemd. Dit is dan ook de reden dat rijschool 024drive rijlessen op maat aanbiedt.

Rijlessen

Een autorijles bij rijschool 024drive duurt 75 minuten. Hierdoor heb je meer tijd om de leerstof eigen te maken en te oefenen. Op deze manier wordt er op een snellere en efficiëntere manier gebouwd aan het zelfstandig, veilig en milieubewust beheersen van de auto.

Lessen die langer dan 75 minuten duren raden we af; het is vermoeiend voor de leerling en dan vooral voor de beginnende leerling.

024drive biedt ook een spoedcursus rijbewijs aan. Daarmee kun je je rijbewijs al halen in 10 dagen.

Instructiekaart rijlessen

Bij jouw eerste rijles krijg je een persoonlijke instructiekaart, waarop je vorderingen worden bijgehouden. Aan het eind van iedere les krijg je een evaluatie en vullen we je kaart in. Zo kun je nog eens rustig nalezen wat jouw aandachtspunten zijn, maar ook welke onderdelen je al goed onder de knie hebt.

Ook maken we dan direct een afspraak voor de volgende les.