Spoedcursus Rijbewijs

024drive biedt de mogelijkheid om versneld je rijlessen te volgen, zodat je in korte tijdje rijbewijs kunt halen. We stellen daarvoor een pakket op maat samen, op basis van je rijvaardigheid, verkeersinzicht en tijd in je agenda.

In korte tijd je rijbewijs met spoedcursus

Als de spoedcursus begint, rijd je – mede afhankelijk van jouw eigen wensen en beschikbaarheid- 3 tot 4 uur per dag. Meer is niet handig, omdat je dan te vermoeid raakt en in de verdere uren niet meer zult bijleren. Je kunt dan heel snel klaar zijn voor het doen van het praktijkexamen.

Houd er wel rekening mee dat voor het doen van het praktijkexamen lange wachttijden kunnen zijn, met name in de zomer. We vragen het praktijkexamen aan direct na je eerste proefles, maar de datum dat je kunt afrijden is afhankelijk van beschikbaarheid bij het CBR.

Zorg dat je ook op tijd begint met studeren voor je theorie-examen: alleen met je theoriecertificaat op zak kun je beginnen aan het praktijkexamen.

Kosten spoedcursus rijbewijs

Na de proefles maken we een plan voor jouw spoedcursus: we weten dan hoeveel dagen rijles er nodig zijn, en welke kosten dit met zich meebrengt. Rijschool 024drive heeft zeer lage prijzen: de tarieven voor de standaardpakketten en losse rijlessen (niet-spoed) vind je hier.

Spoedcursus aanvragen

Een spoedcursus of meer informatie vraag je aan via het contactformulier.

praktijkles autorijden nijmegen bij 024drive spoedcursus rijbewijs